Omarm de Gouden Ham - In het Land van Maas en Waal

Nieuwsbrief 2018

Kerstgroet 2018

Kerstgroet

Nieuwsbrief najaar 2018

                                             

                                                                                                                                                  Maasbommel, september 2018

Beste watersporter,

Met de herfst in aantocht, hierbij de nieuwsbrief met de laatste nieuws en wetenwaardigheden rondom ons Watersportcentrum:

 

Plexat is Pirates-Nest:

De nieuwe uitbaters van voormalig Plexat hebben hun draai inmiddels gevonden. Bestaande, maar ook vele nieuwe gasten hebben de weg naar Pirates-Nest inmiddels gevonden. De sfeer en het nieuwe menu slaan aan en dat is te merken! Hier zijn we trots op! Voor het menu,contactinformatie en alle informatie kijk op http://www.wscmaasbommel.nl/horeca

1e Fase vernieuwen steigers afgerond:

De E-steiger is klaar. Het gehele dek is vernieuwd en alle bolders zijn opnieuw vastgezet.De elektrakasten worden allemaal nagekeken en hiermee hebben we een grote beginstap gezet met de vernieuwing.

Nu volgt de passantensteiger bij de zeilmakerij (J-steiger) en het komend jaar gaan we verder met het totale project.  De nieuwe roosters bevallen goed, zijn niet glad meer en zijn stevig. We hebben er 3 jaar voor uitgetrokken om fasegewijs de houten dekken te vervangen.

We zijn nu nog druk met de poorten. De poorten krijgen een toecode voor de toegang. Zodra de poorten in werking zijn, wordt de code bekend gemaakt. Bij stroomuitval gaat de poort vanzelf van slot af.

Vuilafvoer:

Om de kosten te beheersen en vooral ook om het huisvuil goed te kunnen in te zamelen en scheiden komen er een nieuw soort van afcontainer en inzameling.  

Met behulp van deze nieuwe containers kan papier, glas en restafval van elkaar gescheiden worden.

Omdat er meer voluwe beschikbaar is, hoeft de container minder vaak geledigd worden. De ondergrondse opslag geeft een soort van koeling en dat geeft minder stankoverlast.

De investeringskosten zijn wel fors, maar wanneer iedereen meewerkt in het scheiden van het afval, en in combinatie met de verbetering van de uitstraling, is dit toch de moeite waard.

Winterstalling en parkeren:

De winterstalling en het grote parkeerterrein hebben we deze zomer voorzien van een extra slagboom en camerabewaking. Dit om toegang voor ongenodigde gasten voor te zijn, dus voor uw en onze veiligheid. Om ook toegang tot dit terrein te krijgen kunt u uw kenteken van uw auto doorgeven. Wanneer wij deze toevoegen, dan gaat deze automatisch voor u open.

Juiste mailadres bekend?

Niet altijd beschikken wij over het juiste mailadres waarmee we bijvoorbeeld deze nieuwsbrief kunnen versturen. Wanneer u deze nieuwsbrief per post krijgt, dan hebben wij uw juiste mailadres niet. Wilt u deze alsnog aan ons doorgeven? Alvast dank, dan scheelt voor ons veel adminstratief werk, tijd en kosten. 

Uw mailadres geeft u door door ons een email te sturen (info@wscmaasbommel.nl).

Plannen voor de winterstalling?

Nu de herfst aanbreekt, is het ook tijd om na te denken over de winterperiode. Laat u uw boot in het water liggen, of is het tijd om het onderschip schoon te maken en uw schip op de kant te laten overwinteren. Afgelopen winter was pittig. Kou, vorst  en storm wisselden elkaar af. Een winterstalling geeft minder risico? Een afweging waarin wij u kunnen adviseren. Vooral diegenen die een extra brede bok nodig hebben, is het goed om deze tijdig te reserveren.

‘t Vooronder geopend:

Op de zaterdagen is in de wintertijd soms fris en nat buiten. Het is dan goed te weten dat ’t Vooronder zo veel mogelijk geopend is om bij te warmen en een bakje koffie.

 

Watersportcentrum Maasbommel                                                       

Winter-Break

Winter-Break

Van donderdag 17 januari 2019 t/m woensdag 13 ferbuari 2019 is Pirates-Nest gesloten i.v.m. onze Winter-Break.

We gaan genieten van een korte vakantie zodat de accu's weer 100% opgeladen zijn voor het komende watersport-seizoen.

Tevens wordt deze periode gebruikt voor het uitvoeren van de laatste werkzaameheden aan ons nieuwe restaurant wat gevestigd gaat worden in het oude havenkantoor op de 1e verdieping.

Graag zien wij jullie weer vanaf donderdag 14 februari voor een hapje en een drankje.

Met gastvrije groet en See you@pirates-nest!

Ton en Mea