Horeca

Op en in de buurt van onze haven zijn verschillende horeca gelegenheden. Op loopafstand van onze haven zijn een drietal prima restaurants.(De Korenmolen, Moeke Mooren of De Pont). Voor de beste frites in Maasbommel kunt u terecht bij Frans Patat, op Camping Groene Eiland.

Op onze haven zijn twee horecagelegenheden, waar u, tijdens het watersportseizoen, iedere dag terecht kunt voor een drankje, hapje of gezellig praatje. 

't Vooronder

Onder bij de trap naar het havenkantoor vind u 't Vooronder, een gezellige ruimte waar wij, vanaf 11.00 uur 's morgens klaar staan om u te verwelkomen met een lekker kopje koffie, een krantje, een praatje en een ijsje voor de kinderen. Vraag ook naar de lunchkaart voor een hapje. 't Vooronder is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor een babbeltje met andere watersporters. Tijdens het watersportseizoen is 't Vooronder iedere dag geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Havencafé Pirates-Nest.

Het Havencafé is gevestigd in het torentje, ervaar het panoramische uitzicht, vanaf ons dakterras over de wateren van het Watersportgebied De Gouden Ham, ook wel de Appelternse Plassen genoemd. Kom binnen en geniet van een lekker drankje en laat u verrassen door de heerlijke gerechten op onze menukaart. Met een knipoog naar tropische sferen kunt u bij ons tot in de late uurtjes terecht voor een mooie afsluiting van weer een prachtige watersportdag. 

Tijdens het watersportseizoen is Pirates-Nest ieder dag geopend vanaf 15.00 uur. Zaterdag en zondag zijn we al vanaf 13.00 uur open.

Sluiten doen we pas als u naar huis gaat, maar uiterlijk 01.00 uur.

Horeca-exploitaite Pirates-Nest valt onder de enthousiaste leiding van Ton van der Vloet en Mea Janssen.

Voor vragen, neem gerust contact met ons op 06-47886652 of kijk op www.Pirates-Nest.nl

Met gastvrije groet,

Ton en Mea

        

 

PIRATES NEWS

Gewijzigde openingstijden:

vanaf 1 oktober a.s. t/m 30 maart 2019:

Maandag, Dinsdag en Woensdag gesloten.

Donderdag en Vrijdag geopend vanaf 16.00 uur

Zaterdag en Zondag geopend vanaf 14.00 uur   

Begin 2019 informeren wij u graag over de openingstijden tijdens het vaarseizoen.Heeft u speciale wensen v.w.b. gerechten buiten onze menukaart om, bel gerust om e.e.a. met ons te overleggen: 06-47886652

Sailors Dish:

Wekelijks wisselende gerechten  € 8,50 per persoon

Vanaf 1 november 2018 iedere donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur

Graag uiterlijk dinsdags tevoren melden of u gezellig mee komt eten,

(mail naar: reserveren@pirates-nest.nl, of bellen / appen naar:06-4788665   

Tijdelijke gastheer: Bert Janssen        

I.v.m. een korte vakantie is de keuken van Pirates-Nest gesloten van vrijdag 23 t/m vrijdag 30 november a.s. Uiteraard is de bar gewoon geopend.   

Kerstborrel:

Maandag 24 december a.s.vanaf 20.00 uur.

Dresscode: Feestelijk 

Besloten Sylvester Party bij Pirates-Nest:

Maandag 31 december a.s. / vanaf 21.00 uur – 02.00 uur

Kosten: € 35,00 per persoon all-in (drankjes, hapjes, oliebollen, bubbels..)

Maximaal 40 personen, alleen op inschrijving tot maximum aantal personen bereikt is. Inschrijven via: reserveren@pirates-nest.nl

of opgeven aan de bar.

Nieuwjaarsreceptie:

Save the Date!  zondag 13 januari 2019 

Aanvang: 14.00 uur

Als u de volgende nieuwsbrief van Pirates-Nest ook wilt ontvangen dan svp op onderstaande link klikken: nieuwsbrief@pirates-nest.nl

(Uw mailadres wordt enkel gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief).