Horeca

Op onze haven zijn twee horecagelegenheden, Plexat en 't Vooronder. Tijdens het watersportseizoen zijn beide dagelijks geopend.

't Vooronder is een gezellige ruimte waar u vanaf 10.00 uur ’s morgens terecht kunt voor een kop koffie, een krantje, en natuurlijk een babbeltje met andere watersporters.  Vraag ook naar de lunchkaart voor een hapje.  't Vooronder is laagdrempelig en is voor iedereen bereikbaar, voor jong en oud. 't Vooronder is geopend tot 16.00 uur ’s-middags.

Havencafé Plexat.

Sinds 1 Oktober zijn wij de nieuwe uitbaters van Plexat.

Wij ( Armand & Esther ) zijn horeca mensen en levensgenieters pur sang. 
Na een jarenlange omzwerving door Zwitserland en Duitsland waarin wij ons voornamelijk in alle facetten van de gastronomie, behulpzaam hebben gemaakt zijn wij terug beland op Hollandse bodem. 
Door een gelukkig toeval zijn wij in de mooie haven van Maasbommel terecht gekomen waar we ons vanaf dag 1 als een vis in het water voelen ..
Nog mooier werd ons verhaal toen de functie van horeca uitbater vacant werd, vanaf hier willen wij dan ook  graag van de gelegenheid gebruik maken Theo en Kim te bedanken voor hun inzet en ze een mooie toekomst te wensen.
Graag willen wij de haven van Maasbommel laten bruisen, door middel van lekker eten, goede muziek en heerlijke drankjes.
Natuurlijk geven wij de nodige feestjes, proeverijen en workshops, dus hou vooral onze agenda goed in de gaten! ! 
Het vooronder krijgt op dit moment een metamorfose!
The fifties keren terug aan de dijk, James Dean en Elvis Presley bepalen het thema.
Een mooie koffie en een thee assortiment kunnen wij u hier al bieden, intussen denken we na over het totaal concept.
Natuurlijk kan iedereen straks van deze plek genieten en is daar ook de mogelijkheid deze af te huren voor uw eigen feestje , kinderpartijtjes, workshops, enzovoort 
Plexat is de plek waar het altijd genieten is, laat u verassen door de wekelijks wisselende menukaart vol eerlijke verse producten,de goede muziek en onze top barman!
Mis het niet wij verwelkomen iedereen graag in Plexat !
Voor info en reserveringen 
06 14666325