Horeca

Havencafe Maasbommel

Ons havencafe is alweer een maand heropend en de belangstelling is groot! Kom ook eens langs en geniet het prachtige uitzicht vanaf het panorama-terras en proef een van onze gerechtjes en drankjes!

    

Op en in de buurt van onze haven zijn verschillende horeca gelegenheden. Op loopafstand van onze haven zijn een drietal prima restaurants.(De Korenmolen, Moeke Mooren of De Pont). Voor de beste frites in Maasbommel kunt u terecht bij Frans Patat, op Camping Groene Eiland.

Op onze haven zijn twee horecagelegenheden, waar u, tijdens het watersportseizoen, iedere dag terecht kunt voor een drankje, hapje of gezellig praatje. 

't Vooronder

Onder bij de trap naar het havenkantoor vind u 't Vooronder, een gezellige ruimte waar wij, vanaf 11.00 uur 's morgens klaar staan om u te verwelkomen met een lekker kopje koffie, een krantje, een praatje en een ijsje voor de kinderen. Vraag ook naar de lunchkaart voor een hapje. 't Vooronder is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor een babbeltje met andere watersporters. Tijdens het watersportseizoen is 't Vooronder iedere dag geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Havencafé Pirates-Nest.

Het Havencafé is gevestigd in het torentje, ervaar het panoramische uitzicht, vanaf ons dakterras over de wateren van het Watersportgebied De Gouden Ham, ook wel de Appelternse Plassen genoemd. Kom binnen en geniet van een lekker drankje en laat u verrassen door de heerlijke gerechten op onze menukaart. Met een knipoog naar tropische sferen kunt u bij ons tot in de late uurtjes terecht voor een mooie afsluiting van weer een prachtige watersportdag. 

Tijdens het watersportseizoen is Pirates-Nest ieder dag geopend vanaf 15.00 uur. Zaterdag en zondag zijn we al vanaf 13.00 uur open.

Sluiten doen we pas als u naar huis gaat, maar uiterlijk 01.00 uur.

Horeca-exploitaite Plexat valt, vanaf 1 juli onder het enthousiaste leiding van Ton van der Vloet en Mea Janssen.

Voor vragen neem gerust contact met ons op 06-47886652

Met gastvrije groet,

Ton en Mea