Horeca

Contact Pirates - Nest

Horeca-exploitaite Pirates-Nest valt onder de enthousiaste leiding van Ton van der Vloet en Mea Janssen. Voor vragen, neem gerust contact met ons op 06-47886652 of kijk op www.Pirates-Nest.nl

Met gastvrije groet,

Ton en Mea

Captains Cave

In Captains Cave serveren we voor u de lunch vanaf 12.00 uur. Bij mindere weersomstandingen wordt hier 's avonds ook het diner geserveerd. 

Ook kunt u hier terecht voor gewoon een lekker kopje koffie terwijl u de krant leest aan onze Captain's Table. Het 2e kopje koffie in Captain's Cave is altijd voor onze rekening.

De ruimte is thematisch ingericht in Carabische sferen. Ook is er gelegenheid voor een brunch, lunch of diner voor uw gezelschap of in combinatie met een (bedrijfs)uitje. Captains Cave is ook zeker geschikt voor workshops, curcussen of trainingen. 

Laat u informeren over de mogelijkheden. 

IMG_29  IMG_30  Captain,s Cave

Havencafé Pirates-Nest

Het Havencafé is gevestigd in het torentje, ervaar het panoramische uitzicht, vanaf ons dakterras over de wateren van het Watersportgebied De Gouden Ham, ook wel de Appelternse Plassen genoemd. Kom binnen en geniet van een lekker drankje en laat u verrassen door de heerlijke gerechten op onze menukaart. Met een knipoog naar tropische sferen kunt u bij ons tot in de late uurtjes terecht voor een mooie afsluiting van weer een prachtige watersportdag. 

Openingstijden:

Tijdens het watersportseizoen is Pirates-Nest geopend vanaf 12.00 uur tot 23.59 uur met uitzondering van de dinsdag. 
Tussen 1 oktober en 31 maart is Pirates - Nest geopend van donderdag t/m zondag vanaf 16.00 uur tot 23.59 uur.

IMG_25  20190330_111719 IMG_16