Horeca

Met veel enthousiasme willen we onszelf aan jullie voor stellen. Erik en Babette Kwint. Samen met onze drie kinderen wonen wij in het prachtige Beneden- Leeuwen. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, hebben we besloten om het roer om te gooien en onze passie voor horeca te volgen. We zijn verheugd om ons nieuwe bedrijf, Plexat Eten & Drinken, te introduceren als de trotse horeca-uitbaters van de jachthaven Watersportcentrum Maasbommel.

In de zomermaanden verwelkomen we onze gasten op ons prachtig vernieuwde terras, waar ze kunnen genieten van een ontspannen sfeer en een adembenemend uitzicht. Maar ook in de wintermaanden blijven onze gasten welkom. De eerste verdieping van het pand wordt ingericht in een warm en knus restaurant, waar gasten kunnen ontsnappen aan de kou en genieten van een intieme en gezellige sfeer.

Bij Plexat Eten & Drinken streven we ernaar om onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. Onze specialiteiten zijn onder andere vlees van de grill, smakelijke borrelplanken, verrukkelijke lunches en natuurlijk koffie met gebak. We kijken er enorm naar uit om samen te werken met het watersportcentrum en een geweldige ervaring te bieden aan zowel watersportliefhebbers, lokale bewoners als andere bezoekers.

Wij geloven dat een goede sfeer essentieel is voor een geslaagde avond of middag uit. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat ons eetcafé een plek is waar jullie kunnen ontspannen, lachen en genieten van elkaars gezelschap. Of jullie nu met vrienden, familie of collega’s langskomen, wij zullen zorgen dat jullie een onvergetelijke middag of avond hebben.

Dus, als jullie op zoek zijn naar een plek waar jullie kunnen genieten van heerlijk eten, een gezellige sfeer en goede muziek, dan heten wij jullie van harte bij Plexat Eten & Drinken bij Watersportcentrum Maasbommel. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen mooie herinneringen te creëren.

Adres:
Plexat Eten & Drinken
Watersportcentrum Maasbommel, Bovendijk 2, Maasbommel

www.plexat-etenendrinken.nl
info@plexat-etenendrinken.nl 

Openingstijden:
April t/m oktober; dinsdag t/m zondag 11.30 uur tot 22.00 uur
November t/m maart; donderdag t/m zondag 11.30 uur tot 22.00 uur

Afbeelding1 foto babette en erik voor maasenwaler