Omarm de Gouden Ham - In het Land van Maas en Waal

Havencafé

Welkom!

Nieuwe horeca uitbaters gezocht

Onze jachthaven bestaat uit 350 ligplaatsen met winterstalling en horecafaciliteiten. De haven is gelegen in recreatiegebied de Gouden Ham en aan een drukke fietsroute in Maasbommel.

Voor de horeca-faciliteiten zoeken we een nieuwe uitbater.
Tussen april en oktober is er veel bedrijvigheid op de haven met booteigenaren die met en rondom de boot bezig zijn. Passanten die een nachtje verblijven aan de passantensteiger om daarna hun reis voort te zetten. Ook de Houseboten die regelmatig verhuurd worden en afgemeerd zijn aan de A steiger, brengen veel leven op de haven. Elke week een nieuwe familie die geniet van alles wat het water en de omliggende natuur te bieden heeft.

Tijdens het klussen van de boot willen onze klanten graag een kopje koffie met een broodje en na het varen een glaasje bier of een frisje met een heerlijk gerechtje om samen met vrienden of familie een heerlijke dag op het water af te sluiten.
Ook organiseren we regelmatig in samenwerking met de horeca evenementen.

Er is in 2021 een geheel nieuwe keuken geïnstalleerd met alle moderne apparatuur die nodig is om een keuken efficiënt te draaien. Er is op de eerste verdieping een ruimte die kan dienen als eetzaaltje / brasserie of voor een kleine bijeenkomst en op de bovenverdieping is een dakterras met een knusse bar. Vanuit de horeca kijk je over de haven en heb je een fantastisch overzicht over het recreatiegebied.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jonge horeca toppers die graag aan de slag gaan in hun eigen stek aan het water. Ben jij diegene die zich thuis voelt aan de waterkant, dan komen we graag in contact met jou.
Voor meer informatie, over de kansen en de voorwaarden, kunt contact opnemen met mevr. J. van Ooijen via mail: info@wscmaasbommel.nl of telefoon: 0487 – 561311.