Watervilla's

Op zoek naar een unieke vakantieplek in Nederland, direct aan het water? Bij het Watersportcentrum liggen de unieke en comfortabele watervilla’s, op één van de mooiste plekjes, die de Maas in Nederland rijk is.

De meeste watervilla’s zijn voor eigen gebruik, maar sommigen worden het hele jaar rond verhuurd, zowel voor korte termijn (vakantie) als voor langere tijd (tijdelijke verhuur). Voor verhuur, de tarieven en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het havenkantoor.

De villa’s hebben een moderne split-level indeling en bestaan uit een ruime woonkamer met open keuken, een luxe badkamer, 2 tot 3 slaapkamers en een kelder. Internet is verkrijgbaar. Iedere watervilla is compleet ingericht voor 6 personen en heeft een eigen parkeerplaats. Ook zonder inrichting is mogelijk.

Studio's te huur

Op de haven hebben we in het havengebouw 6 studio's beschikbaar. Deze studio's hebben eigen sanitair (toilet en douche), zijn voorzien van 1 slaapkamer en een woon- eetkamer met een keukentje.

De studio's zijn voor maximaal 2 personen. Wifi is gratis, maar ook vast internet is mogelijk. De stuido's kunnen gehuurd worden voor korte perioden of per week of bij voorkeur per maand.

Aan de voorzijde van elke studio heb je een terras aan de waterzijde met uitzicht op de haven.