Horeca

Havencafé Pirates-Nest

Het Havencafé is gevestigd in het torentje, ervaar het panoramische uitzicht, vanaf ons dakterras over de wateren van het Watersportgebied De Gouden Ham, ook wel de Appelternse Plassen genoemd. Kom binnen en geniet van een lekker drankje en laat u verrassen door de heerlijke gerechten op onze menukaart. Met een knipoog naar tropische sferen kunt u bij ons tot in de late uurtjes terecht voor een mooie afsluiting van weer een prachtige watersportdag. 

Sailors Dish:

  • Wekelijks wisselende gerechten  € 8,50 per persoon
  • iedere donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur
  • Graag uiterlijk dinsdags tevoren melden of u gezellig mee komt eten,

mail naar: reserveren@pirates-nest.nl, of bellen / appen naar:06-4788665

Openingstijden:

Tijdens het watersportseizoen is Pirates-Nest ieder dag geopend vanaf 15.00 uur. Zaterdag en zondag zijn we al vanaf 13.00 uur open.

    

Captains Cave

In de Captains Cave serveren we het ontbijt en het diner bij mindere weersomstandigheden. De ruimte is thematisch ingericht in Caribische sferen. Ook is er gelegenheid voor een brunch, lunch of diner voor uw gezelschap of in combinatie met een bedrijfsuitje.

Deze ruimte maken we ook geschikt voor workshops, cursussen of trainingen.

Laat u informeren over de mogelijkheden!

Contact Pirates - Nest

Horeca-exploitaite Pirates-Nest valt onder de enthousiaste leiding van Ton van der Vloet en Mea Janssen. Voor vragen, neem gerust contact met ons op 06-47886652 of kijk op www.Pirates-Nest.nl

Met gastvrije groet,

Ton en Mea