WiFi

Gebruik vast internet:

Het verbruik van internet neemt elk jaar toe. De behoefte voor een kwalitatief hoogwaardige verbinding ook. Beveiliging en garantie voor ongestoord gebruik is steeds lastiger te regelen.

Op onze parken is een kabel infrastructuur aangelegd met apparatuur die intensief onderhoud nodig heeft, regelmatig zou moeten worden vernieuwd om de steeds snellere gewenste verbindingen te faciliteren. Onderhoud is zelf niet te doen, dit is specialistenwerk. Het tegenhouden van SPAM en Virussen is een steeds grotere uitdaging.

Dit betekent dat wij ook onze beperkingen moeten onderkennen. Aan de hoge verwachtingen voor nu en nog meer in de toekomst kunnen wij niet langer aan voldoen. Dit moeten we overlaten aan grote bedrijven, zoals KPN, Ziggo of T-Mobile.

Dit alles heeft geleid dat wij u in de toekomst niet langer vast internet via een modem aanbieden. Wat wij wel aanbieden is prima WIFI voor verblijf op onze parken.  De ontvangst is afhankelijk van de plaats van de vele masten. Meer informatie over onze WIFI vindt u op de website www.groeneeiland.nl en www.wscmaasbommel.nl.  

Wilt u nu of in de toekomst  vast internet met een behoorlijke snelheid, dan adviseren wij om gebruik te maken van de mogelijkheden van het mobiele 4G netwerk. Dit kan bijvoorbeeld bij  T-Mobile voor 30 euro per maand, zie deze link waarmee u onbeperkt kunt internetten met een snelheid van 25 Mb. Grotere snelheden en meer mogelijkheden zijn voor meerprijzen ook mogelijk. Andere providers hebben soortgelijke aanbiedingen.

Heeft u op dit moment een vast abonnement, dan loopt dit  vooralsnog nog door. U hoort tijdig, minimaal 1 maand van te voren, wanneer dit stopt.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dit graag.

Camping Groene Eiland

Tarieven WIFI codes:

Per dag     €   5.00
Per week     € 15,00
Per 4 weken     € 30,00
Vanaf 3 maanden*     € 20,00
Per seizoen     € 80,00

* 3 maanden aaneengesloten, de prijs per maand is € 20,00. 

Overzichtskaartje Wifi-masten:

Klik op de afbeelding voor een vergroting