Watervilla's

Op zoek naar een unieke vakantieplek in Nederland, direct aan het water? In het recreatiepark 'Gouden Kust' in Maasbommel liggen comfortabele watervilla’s, op één van de mooiste plekjes, die het Land van Maas en Waal rijk is.

De meeste watervilla’s zijn verkocht, maar een beperkt aantal ervan wordt het hele jaar rond verhuurd, zowel voor korte termijn (vakantie) als voor langere tijd (tijdelijke verhuur). Voor verhuur kunt u contact opnemen met het havenkantoor.

Deze unieke watervilla’s bieden tijdens alle jaargetijden rust, ruimte, comfort en volop privacy,en natuurlijk een adembenemend uitzicht op de prachtige natuur op en rond het water. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de woningen bij hoog water gaan drijven. Ook zijn er woningen die permanent drijven op hun betonnen bak. 

De villa’s hebben een moderne split-level indeling en bestaan uit een ruime woonkamer met open keuken, een luxe badkamer, 2 tot 3 slaapkamers en een kelder. Internet is via Wifi verkrijgbaar. Iedere watervilla werd compleet ingericht voor 6 personen en heeft een eigen parkeerplaats. Blikvanger is natuurlijk het grote terras, dat doorloopt tot boven het water en een schitterend uitzicht biedt op de natuurpracht in de omgeving, en de privésteiger, die plaats biedt voor een eigen zeilboot of motorboot van maximaal 10 tot 13 meter. Dit maakt deze watervilla’s echte vakantie toppers voor watersportliefhebbers.

Heb je geen eigen boot maar wil je toch op en top kunnen genieten van het beste dat deze waterrijke omgeving te bieden heeft, dan kun je bij De Gouden Kust een zeilboot of motorboot huren. Je kunt er ook terecht om een zeilcursus of korte clinic te boeken. Verken je de prachtige omgeving liever per fiets? Gouden Kust heeft een aantal fietsen te huur, compleet met fietsroutes en suggesties voor uitstapjes in de buurt.

Bekijk hier de unieke werking van de watervilla's bij hoog water