Watervilla's

Op zoek naar een unieke vakantieplek in Nederland, direct aan het water? Bij het Watersportcentrum liggen de unieke en comfortabele watervilla’s, op één van de mooiste plekjes, die de Maas in Nederland rijk is.

De meeste watervilla’s zijnm voor eigen gebruik, maar een aantal worden het hele jaar rond verhuurd, zowel voor korte termijn (vakantie) als voor langere tijd (tijdelijke verhuur). Voor verhuur, de tarieven en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het havenkantoor. Let op, het zijn recreatievilla's, permanent wonen door in te schrijven bij de GBA (gemeentelijke basisadminstratie) is niet toegestaan.

Deze unieke watervilla’s bieden tijdens alle jaargetijden rust, ruimte, comfort en volop privacy,en natuurlijk een adembenemend uitzicht op de prachtige natuur op en rond het water. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de woningen bij hoog water gaan drijven. Ook zijn er woningen die permanent drijven op hun betonnen bak. 

De villa’s hebben een moderne split-level indeling en bestaan uit een ruime woonkamer met open keuken, een luxe badkamer, 2 tot 3 slaapkamers en een kelder. Internet is via Wifi verkrijgbaar. Iedere watervilla werd compleet ingericht voor 6 personen en heeft een eigen parkeerplaats. Blikvanger is natuurlijk het grote terras, dat doorloopt tot boven het water en een schitterend uitzicht biedt op de natuurpracht in de omgeving, en de privésteiger, die plaats biedt voor een eigen zeilboot of motorboot van maximaal 10 tot 13 meter. Dit maakt deze watervilla’s echte vakantie toppers voor watersportliefhebbers.

Heb je geen eigen boot maar wil je toch op en top kunnen genieten van het beste dat deze waterrijke omgeving te bieden heeft, dan kun je in het recreatiegebied een zeilboot of motorboot huren. Voor alle huurmogelijkheden van een (zeil-)boot, klik hier. Je kunt er ook terecht om een zeilcursus of korte clinic te boeken. Verken je de prachtige omgeving liever per fiets? In de region zijn er verschillende er fietsverhuurders compleet met fietsroutes en suggesties voor uitstapjes in de buurt.

Er zijn ook studio's beschikbaar, zie elders op deze website of klik hier.