Horeca

Nieuw serviceteam!

Maasbommel, december 2018

 

Beste watersporter,

Ons bedrijf is volop in ontwikkeling, we hebben u heel veel te vertellen, via dit nieuwsbericht informeren wij u van alle nieuwtjes en wetenswaardigheden.

Vertrek Havenmeester Dobbelstein:

Dries Dobbelstein heeft afgelopen 7 jaar bij ons gewerkt als Havenmeester. Dries heeft hij aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en heeft hij zijn dienstbetrekking per 1-1-2019 opgezegd. Dit betekent helaas het vertrek van een vertrouwd gezicht en dit voelt aan als verlies! Uiteraard wensen we Dries veel succes met zijn verdere carrière. Inmiddels hebben we een oplossing gevonden voor de opvang van zijn taken. Hieronder meer.

Nieuwe Havenmeesters:

Om een nog betere service te geven wordt het takenpakket van de voormalige Havenmeester en zijn assistenten als volgt verdeeld:

  • Ad van Uden: toezicht en klein onderhoud, gastheer en aanspreekpunt
  • Alfred  Rurainski: takelen en techniek en groenonderhoud
  • Joyce van Ooijen: administratie, toezicht en marketing
  • Ton van der Vloet en Mea Jansen: horeca en verhuur van de studio’s en de waterwoningen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie stelt het nieuwe serviceteam aan u voor. Op een nog te plannen moment  kunt u desgewenst van de oude havenmeester persoonlijk afscheid nemen.

De nieuwjaarsreceptie is op 13 januari vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur.

Het “Praatje” is om 15.30 uur en heffen we het glas op een mooi watersportseizoen.

 

Pirates-Nest gaat uitbreiden!

Door de grote toeloop is er vooral in de nazomer en de winterperiode behoefte aan extra binnenruimte en dit gaat komen in het … Havenkantoor! De nieuwe service-team krijgt een flexibele werkplek en de huidige kantoorruimte wordt omgetoverd en ingericht als ontbijt-, eet en vergaderzaal, in dezelfde sfeer als Pirates-Nest.

De nieuwe ruimte krijgt een toepasselijke naam, deze wordt bij de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. Gedurende het vaarseizoen kunt u hier terecht voor een heerlijk ontbijt of gewoon een lekkere kop koffie met gebak, ook een selectie van handige boodschappen en verse broodjes kunt u hier vinden. Openingstijden zijn van 09.00 – 12.00 uur, maar op afspraak of bij mindere weersomstandigheden kunt u uiteraard ook ’s avonds voor het diner of voor een event in het nieuwe restaurant terecht.

Poorten in werking:

De poorten die de toegang regelen van beide steigers gaan in werking. Dit betekent dat de code nodig heeft om de poort te ontsluiten. Dit is een algemene code die elk jaar vernieuwd wordt. De nieuwe code wordt aan de ligplaatshouders in de nieuwsbrief medegedeeld. 

Passantensteiger:

Aan de F en H steiger komen vaste passantenplaatsen. Aan deze steigers wordt aan de binnenzijde een aantal plaatsen gereserveerd om passanten een plaats te bieden. Dit was een wens van de passanten en ook van onze eigen gasten.

Nieuw: Boot en Ontbijt in Maasbommel

Dit voorjaar gaan we starten met Boat en Breakfast Maasbommel. Mocht u interesse hebben om meer rendement uit uw boot te halen dan kunt u, via de jachthaven, uw boot verhuren aan toeristen voor overnachtingen met ontbijt. Ton en Mea zullen een en ander gaan coördineren, dus neem contact met ons op indien u hier interesse in heeft. Hiernaast gaan we aan de slag om zelf verblijven die drijven op het water te ontwikkelen. Hierover dit voorjaar meer.

Afvalverwerking gaat veranderen:

Misschien heeft u ze al gezien, de containers gaan weg en er zijn 3 deels ondergrondse containers geplaatst. Hier is ruimte voor restafval, papier en glas. We hopen dat iedereen mee wilt helpen om het afval zo goed mogelijk te scheiden. Bij de start worden de oude containers verwijderd.

Juiste mailadres bekend?

Niet altijd beschikken wij over het juiste mailadres waarmee we bijvoorbeeld deze nieuwsbrief kunnen versturen.  Binnenkort wordt u gebeld om uw contactgegevens door te nemen. Graag horen wij meteen wat uw wensen voor de toekomst zijn. Mocht u zelf een nieuw mailadres willen doorgeven, dan kant dit natuurlijk ook, via info@wscmaasbommel.nl

Nog plannen voor de winterstalling?

Langzamer wordt het kouder. Mocht u nog willen takelen, wacht dan niet te lang. Bij vorst lukt het niet meer. We hebben nog bokken over. Neem contact op via 0487-561311 voor de planning.

We wensen u een fijne kerst en een voorspoedig nieuwjaar!

Het serviceteam!                                           

Havencafe Pirates-Nest

Kom ook eens langs en geniet van het prachtige uitzicht vanaf het panorama-terras en proef een van onze gerechtjes en drankjes!

    

Op en in de buurt van onze haven zijn verschillende horeca gelegenheden. Op loopafstand van onze haven zijn een drietal prima restaurants.(De Korenmolen, Moeke Mooren of De Pont). Voor de beste frites in Maasbommel kunt u terecht bij Frans Patat, op Camping Groene Eiland.

Op onze haven zijn twee horecagelegenheden, waar u, tijdens het watersportseizoen, iedere dag terecht kunt voor een drankje, hapje of gezellig praatje. 

't Vooronder

Onder bij de trap naar het havenkantoor vind u 't Vooronder, een gezellige ruimte waar wij, vanaf 11.00 uur 's morgens klaar staan om u te verwelkomen met een lekker kopje koffie, een krantje, een praatje en een ijsje voor de kinderen. Vraag ook naar de lunchkaart voor een hapje. 't Vooronder is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor een babbeltje met andere watersporters. Tijdens het watersportseizoen is 't Vooronder iedere dag geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Havencafé Pirates-Nest.

Het Havencafé is gevestigd in het torentje, ervaar het panoramische uitzicht, vanaf ons dakterras over de wateren van het Watersportgebied De Gouden Ham, ook wel de Appelternse Plassen genoemd. Kom binnen en geniet van een lekker drankje en laat u verrassen door de heerlijke gerechten op onze menukaart. Met een knipoog naar tropische sferen kunt u bij ons tot in de late uurtjes terecht voor een mooie afsluiting van weer een prachtige watersportdag. 

Tijdens het watersportseizoen is Pirates-Nest ieder dag geopend vanaf 15.00 uur. Zaterdag en zondag zijn we al vanaf 13.00 uur open.

Sluiten doen we pas als u naar huis gaat, maar uiterlijk 01.00 uur.

Horeca-exploitaite Pirates-Nest valt onder de enthousiaste leiding van Ton van der Vloet en Mea Janssen.

Voor vragen, neem gerust contact met ons op 06-47886652 of kijk op www.Pirates-Nest.nl

Met gastvrije groet,

Ton en Mea

        

 

PIRATES NEWS

Gewijzigde openingstijden:

vanaf 1 oktober a.s. t/m 30 maart 2019:

Maandag, Dinsdag en Woensdag gesloten.

Donderdag en Vrijdag geopend vanaf 16.00 uur

Zaterdag en Zondag geopend vanaf 14.00 uur   

Begin 2019 informeren wij u graag over de openingstijden tijdens het vaarseizoen.Heeft u speciale wensen v.w.b. gerechten buiten onze menukaart om, bel gerust om e.e.a. met ons te overleggen: 06-47886652

Sailors Dish:

Wekelijks wisselende gerechten  € 8,50 per persoon

Vanaf 1 november 2018 iedere donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur

Graag uiterlijk dinsdags tevoren melden of u gezellig mee komt eten,

(mail naar: reserveren@pirates-nest.nl, of bellen / appen naar:06-4788665   

Tijdelijke gastheer: Bert Janssen        

I.v.m. een korte vakantie is de keuken van Pirates-Nest gesloten van vrijdag 23 t/m vrijdag 30 november a.s. Uiteraard is de bar gewoon geopend.   

Kerstborrel:

Maandag 24 december a.s.vanaf 20.00 uur.

Dresscode: Feestelijk 

Besloten Sylvester Party bij Pirates-Nest:

Maandag 31 december a.s. / vanaf 21.00 uur – 02.00 uur

Kosten: € 35,00 per persoon all-in (drankjes, hapjes, oliebollen, bubbels..)

Maximaal 40 personen, alleen op inschrijving tot maximum aantal personen bereikt is. Inschrijven via: reserveren@pirates-nest.nl

of opgeven aan de bar.

Nieuwjaarsreceptie:

Save the Date!  zondag 13 januari 2019 

Aanvang: 14.00 uur

Als u de volgende nieuwsbrief van Pirates-Nest ook wilt ontvangen dan svp op onderstaande link klikken: nieuwsbrief@pirates-nest.nl

(Uw mailadres wordt enkel gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief).